mierlo

Welkom bij ZijActief

KINDERKLEDINGBEURS MIERLO WORDT UITGESTELD!!

We zitten nog midden in de coronacrisis. We hebben daarom al 2x geen kledingbeurs meer kunnen organiseren. Mocht het zo zijn dat vóór de zomer (uiterlijk 31 juli) de overheid beslist dat er weer evenementen georganiseerd mogen worden, dan staan we meteen in de startblokken om alles in gang te zetten. Maar voor alle duidelijkheid, we zijn afhankelijk van de overheid en hopen op snel betere tijden!

Ontmoet de vrouw van nu...
De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer. De tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd. Samen ontmoeten, samen de schouders eron­der zetten, samen het initiatief nemen, het komt er bijna niet meer van. Bijna ....... want voor de vrouw van nu is er in veel plaatsen,

ZijActief, katholiek vrouwennetwerk.
Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

ZijActief hoort erbij. Jij ook?