liessel

Welkom bij ZijActief Liessel

 

Ontmoet de vrouw van nu...De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer. De tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd. Samen ontmoeten, samen de schouders eron­der zetten, samen het initiatief nemen, het komt er bijna niet meer van. Bijna ....... want voor de vrouw van nu is er in veel plaatsen, 

ZijActief, katholiek vrouwennetwerk. 
Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

ZijActief hoort erbij. Jij ook?

 

ZijActief Liessel is een gezellige vereniging met 97 leden die 85 jaar geleden werd opgericht. Deze leden spelen een actieve rol in de Liesselse gemeenschap die ongeveer 4000 inwoners telt en een kerkdorp van de gemeente Deurne (N-Br.) is. De afdelingsactiviteiten vinden plaats in Gemeenschapshuis 'de Kastanje' in Liessel en beginnen om 20.00 uur. Rond 22.30 worden de bijeenkomsten afgesloten.

Lijkt het je interessant om lid te worden van ZijActief, dan kun je altijd een keer gratis naar een bijeenkomst komen om te kijken of het iets voor je is. In de agenda kun je zien wat voor activiteiten er georganiseerd worden.