deurne

Welkom bij ZijActief Deurne

ZijActief Deurne is een vrouwenvereniging met ongeveer 140 leden. De meeste leden komen uit de Walsberg en Deurne-centrum. Het Gerardushuis is ons thuishonk. ZijActief heeft als doel een ontmoetingspunt te creëren waarin aandacht is voor ontspanning en ontplooiing maar dat ook informatief is en waar tevens creativiteit aan bod komt.

Bij ontspanning kun je denken aan het lekker bijkletsen tijdens een van de activiteiten maar ook aan bijv. een pubquiz, fietstochten, reizen, eet- en proef- of verwen avonden. Bij ontplooiing kun je denken aan de diverse thema avonden bijv. een lezing over slaapproblemen. Als we het over creativiteit hebben kun je bijv. denken aan bloemschikken. En bij informatief hebben we het over bijv. een excursie naar Omroep Brabant of naar de dialyseafdeling in het Elkerliek Deurne.
 
Als je lid wordt van ZijActief ben je niets verplicht! Je kunt je overal apart voor opgeven, dus precies waar jouw interesses liggen.
 
Ons bestuur bestaat uit:
Jeanne van Hugten, Sandra Vonk, Hanita Cornelissen, Margo Aldenzee, Ellen Aldenzee, Afra Knijnenburg, Mieke van Houdt en Ton de Bijl.
 
Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eens kennis te maken met één van onze activiteiten.
Voor inlichtingen kun je bellen naar Jeanne van Hugten: 06-49791508  of mailen naar zijactiefdeurne@gmail.com.