asten

Welkom bij ZijActief Asten

Gelukkig zijn er weer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten,

Na een gezellige middag in de Manege te Asten gaan we verder met ons (aangepaste) programma.

 

 

We groeien!

We verwelkomden in 2019  ons 100e lid en nu hebben we al met meer dan 120 leden meer kennisgemaakt. Een vereniging die groeit! Wat gaat er goed?

We zijn een actieve vereniging met diverse activiteiten, waar je aan kunt deelnemen als je het leuk vindt. Is een activiteit voor jou minder interessant, geen probleem, dan kom je de volgende keer weer. Ook kunnen de leden altijd een suggestie voor een activiteit aan het bestuur doorgeven. We doen het samen.

Ook dit jaar brengen we een mooi programma, met nieuwe activiteiten, lezingen en excursies.

Voor het organiseren van al deze activiteiten vragen we de hulp van onze leden. We hebben al een werkgroep loterij, veel dames willen wel rijden als we buiten Asten een activiteit hebben, de dames van de verjaardagskaarten, de dames die de post rondbrengen als het niet via de mail kan, we kunnen een beroep doen op veel dames als de zaal voor een activiteit klaar gemaakt moet worden. Met al die hulp zijn we heel blij. We doen het samen.

Doe je mee? We gaan

Samen Verder

Wilma Louwers-Meulendijks

 

Voorzitter van deze mooie club

ZijActief Asten

 

 

 
Zag je dat?
Daar vloog alweer een dag voorbij.Zo vlug gaat het. Een dag, een jaar.
Het lijkt dat tegenwoordig een jaar sneller gaat dan vroeger.
Soms is een week veel te kort voor wat we allemaal willen of moeten.
Soms is het te druk, soms ook te stil. Kortom de tijd vliegt. Daarom hebben we een mooi programma voor 2019 zodat we samen kunnen genieten van een jaar met volop activiteiten, zoals lezingen, workshops, excursies, bijzondere bezoeken, fietsen, wandelen en reizen.

We doen het samen, we organiseren samen, we zetten er samen onze schouders onder. Bij ZijActief Asten kun je van alles leren, zelfs spreken in het openbaar. Kijk maar eens wat jullie allemaal bereikt hebben, gedichten voorlezen, verhalen vertellen, zingen, toneel, allemaal voor een volle zaal. Hoezo dat kan ik niet? Dat durf ik niet? Ik vind het TOP

 
 ZijActief Asten,
 
Wilma Louwers-Meulendijks

Voorzitter van deze mooie club.